Ring ind og book en behandling på 33 75 10 05. Find os på Nygade 6, 3.sal tv, 1164 København.

martin-hangzhou_900px1

 

Mit navn er Martin Lund Rasmussen. Jeg er født i 1976.

Min erfaring er, at sundhed og balance ikke opnås i krop og sind ved rent held, derimod er det summen og resultatet af daglig indtagelse af sund og nærende kost, positive tanker, god søvn, daglig fysisk aktivitet, berøring og sunde seksuelle relationer.

For mig er det åbenlyst, at vores sundhed og helbred ikke bare kan lægges i hænderne på lægerne og hospitalerne. Det er vores eget ansvar og pligt at vedligeholde og pleje helbredet og derved forbygge sygdom. Jeg hjælper som behandler mine klienter i at genskabe korrekt funktion men også forståelse af basale principper for sundhed og velvære. På denne måde bliver ’medicinen’ placeret hvor den hører til; i individets livsstil hvor sygdomme og skader helst bliver forebygget før de opstår.

 

På klinikken benytter jeg akupunktur, tuina, fysioterapi og Functionel Medicine principper som de primære metoder til at afhjælpe, lindre og mindske mange forskellige problematikker ved at stimulere og aktivere kroppens egne selvhelbredende kræfter.

I mit arbejde med patienter stræber jeg på at hjælpe kroppen og sindet til hurtigst muligt at genskabe balance og korrekt funktion. I min fritid er jeg en passioneret udøver af og underviser i kinesisk kampkunst, qigong og taoistisk meditation. Privat bor jeg med min kæreste og steddatter.

Kontakt:

Du er velkommen til at kontakte mig for tidsbestilling eller terapeutiske spørgsmål på 26702650 eller mlr@nordicclinic.com

Arbejde:

Mit daglige klinikarbejde foregår på Nordic Clinic www.nordicclinic.dk hvor jeg indgår i et behandlernetværk med læger, kliniske diætister og kostvejledere.

Uddannelse:

Jeg er uddannet fysioterapeut på CVU Øresund, Fysioterapeutuddannelsen København i 2006. Efter et kort projektarbejde med ’Depression og Motion’ (DEMO studiet), på Bispebjerg Hospital, rejste jeg til Hangzhou Kina. Her færdiggjorde jeg en treårig Masters Degree i Traditional Chinese Medicine, (TCM) på Zhejiang Chinese Medical University med speciale i Akupunktur og Tuina (medicinsk massage og manuel behandling). I 2012 færdiggjorde jeg grundkurset i Functional Medicine; Applying Functional Medicine in Clinical Practice (AFMCP) ved The Institute For Functional Medicine.

Efter tre års studier i Kina har jeg forsat min træning og undervisning hos Dr. Serge Augier i Paris, som jeg mødte i 1998. Hos Dr. Serge Augier studerer jeg TCM og taoistisk medicin herunder akupunktur og tuina samt qigong, taoistisk meditation og stilarterne Tai Ji Quan, Xing Yi Quan og Ba Gua Zhang.

For at holde mig orienteret og opdateret efteruddanner jeg mig ofte. Blandt andet i akupunktur, tuina samt andre TCM relaterede emner og Functional Medicine.

Relevant efteruddannelse:

+  Ophold og studier hos Ecole d’Acupuncture Traditionelle de Paris ved Dr. Serge Augier

+  Grunduddannelsen i Zheng Gu Tui Na under Tom Bisio og Frank Butler

+  Triggerpunkts akupunktur ved Kirstine Münster

+  Europæisk øreakupunktur ved Villy Lade

+  Stanley Rosenberg basis kursus ’det blide tryk’

+  Anatomy trains kursus ved Tom Myers

+  Klinisk brug af gi-fx afføringsprøve ved mave-tarm lidelser hos the Metametrix institute, USA

+  ’Akupunktur og kræft’ ved læge Elsebeth Lægaard

+  Manipulations kurser ved Correction Academy

+ Tung acupuncture Advanced Course Part 1 + 2 ved Susan Johnson

+ RAH – Introkursus 2 dage ved David Bonde

Undervisningserfaring:

Jeg kører virksomheden PhysioAdvanced sammen med min ven og kollega Thomas Månsson, hvor vi laver kurser for fagfolk i akupunktur, fysioterapi og functional medicine principper.

www.physioadvanced.dk

Fra efteråret 2009 til foråret 2013 underviste jeg fast i akupunktur for en kursusvirksomhed i Esbjerg, Århus og København for fysioterapeuter, fysioterapeut studerende, massører og andre manuelle behandlere.

Qi Gong og kung fu undervisning:

Privat underviser jeg i qigong, taoistisk meditation og kinesisk kampkunst.

www.daxuanschoolcopenhagen.com

Foreninger:

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) godkendt i Danmark og A-medlem af foreningen danske akupunktører www.rab.dk

Sidst men ikke mindst er jeg autoriseret fysioterapeut og medlem af danske fysioterapeuter. www.fysio.dk