Ring ind og book en behandling på 33 75 10 05. Find os på Nygade 6, 3.sal tv, 1164 København.

Vi kan alle bruge lidt ekstra energi og immunitet især i vinterhalvåret, og der er faktisk flere muligheder for at hjælpe kroppen til at opnå dette.

Få nok søvn. Gå gerne lidt tidligere i seng eller sov lidt længere her om vinteren. Energien er lavere i vinterperioden og vi er mange der godt kan bruge en ekstra halv eller hel time hvilket er helt ok!

Spis godt og varieret. Sørg for at få rigelig grønt, bær og frugt i nævnte rækkefølge. (min. 600 gram om dagen, men gerne mere), gode proteiner fra fisk, fjerkræ og rødt kød i lidt mindre grad, helst økologisk. Fuldkorns produkter, bønner og linser. Mandler, nødder, frø og kerner. Sunde olier og fedtstoffer.

Oprethold en god væskebalance. Drik 1½ liter rent vand, derudover grøn te, urtete, friskpresset grøntsags-frugtjuice gerne med øko-citrusfrugt og ingefær. Kaffe og alkohol – vælg kvalitet frem for kvantitet.

Dyrk motion. Minimum en halv time hver dag og husk at cykelturen til arbejde ikke er ‘motion’ som sådan, det er transport. Naturligvis tæller det med i dit samlede bevægelsesregnskab men dyrk motion for motionens skyld; gå eller løb en tur, træn musklerne både til styrke og udholdenhed. Husk at man ikke behøver gå i et træningscenter for at træne musklerne. Kropsøvelser hjemme er helt fine.  Eller find en sportsgren der giver dig lyst og udfordring til at bevæge dig mere; tai chi, dans, hockey eller noget helt andet.

Spis kosttilskud.

Følgende kosttilskud kan med fordel indtages for at give krop og sind præcis de byggesten der er behov for i vinterperioden.

Nedenstående er hvad jeg selv spiser dagligt for at holde mig sund og rask:

Multivitamin og mineraltilskud i ordentlig kvalitet og gode mængder.

D-vitamin: 6.ooo – 10.000 IE hver dag i vinterhalvåret.

Omega 3/fiskeolie: 2 gram EPA/DHA fra fiskeolie og en spiseske Udo’s choice.

Probiotika: gavnlige mælkesyrebakterier bredspekteret og i ordentlige doser. Minimum 10 milliarder CFU.

Co-enzym Q10: 100 – 200 mg. dagligt for bedre energiproduktion.