Ring ind og book en behandling på 33 75 10 05. Find os på Nygade 6, 3.sal tv, 1164 København.

liziming

Qi Gong er en del af den traditionelle kinesiske bevægelses-tradition og har været brugt i årtusinder i forebyggelsen og behandlingen af sygdom.
Øvelserne tager udgangspunkt i koordineringen mellem langsom bevægelse, vejrtrækning og bevidsthed.
Øvelserne hjælper kroppen til at give slip på unødige spændinger, og bevæger langsomt kroppens led, bindevæv og muskler i deres naturlige baner. Derved lærer kroppen at bevæge sig hensigtsmæssigt i hverdagen ved effektivt at balancere mellem spænding og afslapning.
Øvelserne reducerer stress og balancerer krop og sind for derved at åbne en større evne for nærvær. Man kan umiddelbart efter træning af Qi Gong mærke en større grad af jordforbindelse og centrering. Øvelserne er behagelige at udføre.